Nákupní kabelka 0

Aby náš e-shop mohl dobře fungovat, musíme zpracovávat některé vaše osobní údaje.

Správcem osobních údajů ve vztahu k tomuto e-shopu je Karel Staněk,

ROTO CZ, spol.  s r.o.

Rybná 716/24

110 00 Praha 1 – Staré město

IČ:02805189

DIČ:02805189

PRODEJNA – VÝDEJNA E-SHOP – SKLAD

Elišky Přemyslovny 427

156 00 Praha 5  – Zbraslav

Otevírací doba:

PO: 9,00 – 17,00

ST:9,00 -18,00

PÁ: 9,00 – 16,30

Mob.: +420 605 813017

e-mail: obchod@vodadumzahrada.cz

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

Vyřízení objednávky a řešení případných reklamací.
Abychom vám mohli odesílat objednávky a zajistit efektivní vyřešení vašich případných požadavků a reklamací, zpracováváme vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu.
Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby.
Zasílání newsletteru a obchodních nabídek. Abychom vás mohli informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracováváme vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který nám poskytujete při vyplnění registračního formuláře a který můžete kdykoli odvolat.

Pro lepší kvalitu našich služeb spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Google, Mailchimp (newslettery). Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.

Při zpracování vašich dat postupujeme v každém okamžiku v souladu se všemi nařízeními předpisy, zejména tzv. GDPR (obecným nařízením EU č. 2016/679, o ochraně osobních údajů). Žádné třetí osobě, kromě uvedených, vaše data neposkytujeme.

A. REGISTRACE NÁKUPU

Na našem e-shopu máte možnost využít registrace, díky které můžete sledovat historii svých objednávek a využívat mnoha dalších funkcí. I zde využíváme externí platformu, v tomto případě jde o platformu WordPress i ta zde tedy figuruje jako třetí osoba, ke které se dostávají vaše data. Registrovat se a používat zákaznický účet je dobrovolné. Pokud nechcete, aby byly informace o vašem nákupu evidovány, máte možnost nakupovat u nás bez registrace. Zároveň můžete svůj zákaznický účet kdykoliv zrušit a v případě zájmu máte právo nechat všechny údaje (kromě těch, které musíme uchovávat ze zákona) vymazat.

B. NÁKUP ZBOŽÍ
Vaše údaje z nákupu uchováváme po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
Další osoba, která se k vašim údajům dostává, je přepravní společnost, díky které vám balíček doručujeme. Dopravce si v průběhu objednávky můžete sami zvolit. Se všemi dopravci máme uzavřeny příslušné smlouvy, takže se nemusíte bát, že by se vaše údaje někam poztrácely.
Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Zároveň vás musíme informovat, že máme v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

C. Za podmínek stanovených v GDPR dále máte:

• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Potřebujete ohledně zpracování vašich dat poradit? Něco není v pořádku? Kontaktujte nás a společně váš problém či dotaz vyřešíme. Využít k tomu můžete náš email obchod@vodadumzahrada.cz  Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu osobních údajů.

Tento dokument vchází v platnost dne 25.5.2018

Karel Staněk